BFHModsBFHeroes 42
RSS
 

Get Adobe Flash player



 





Page 2 of 2«12
Forum moderator: Apache_Thunder 
Forum » Battlefield heroes 2 » Announcements » Battlefield Heroes'2
Battlefield Heroes'2
Modding_learnDate: Friday, 2011-08-19, 4:01 PM | Message # 16
Sergeant
Group: Users
Messages: 20
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Quote (Apache_Thunder)
The bfheroes folder goes to the mods folder of your BF2 game.

Also I have updated the mod build and it should now include the Easter Eggs from BFheroes and a few other tweaks. No Wicked Wake yet as I have yet to port that map to BF2. I might not be able to find the time to do that now due to my job and other things going on in my life now.


Too bad that i cant program/tweawk/mod like you can sad Otherwise i could help you..

At the moment i am downloading the mod. so waiting now smile

Added (2011-08-19, 3:54 PM)
---------------------------------------------
mod doesnt work for me ;/

Added (2011-08-19, 4:01 PM)
---------------------------------------------
extra information; bf2 closes before it loads..?

 
Apache_ThunderDate: Friday, 2011-08-19, 9:06 PM | Message # 17
Lieutenant colonel
Group: Administrators
Messages: 132
Awards: 0
Reputation: 4
Status: Offline
Does it crash when you use the normal BF2 shortcut or when you go to activate the mod? The mod starts fine for me. You need at least v1.41 of BF2 to run this mod I think. It could work on 1.3 and older, but it's never been tested with versions that old. So either 1.4 or 1.5 is recommended.
 
Modding_learnDate: Saturday, 2011-08-20, 0:49 AM | Message # 18
Sergeant
Group: Users
Messages: 20
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Quote (Apache_Thunder)
Does it crash when you use the normal BF2 shortcut or when you go to activate the mod? The mod starts fine for me. You need at least v1.41 of BF2 to run this mod I think. It could work on 1.3 and older, but it's never been tested with versions that old. So either 1.4 or 1.5 is recommended.


thanks for the fast responding, it crash when i pressed the bf2 shortcut. i see a blackscreen and than 'poof' Where on my desktop. and how could i see what version i have?

Maby i didnt install it right? could you make a video of how to install?
 
TwiQDate: Friday, 2012-01-06, 1:45 PM | Message # 19
Private
Group: Users
Messages: 11
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Is it possible to move the crosshair from BFH to BF2 and if it is, how? I wanna make BF2 so identical BFH as possible.
 
SergioDate: Friday, 2012-06-08, 0:43 AM | Message # 20
Private
Group: Users
Messages: 1
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
http://gamespro.org.ua/
Великий ігровий архів, ігри на всі платформи.
 
Forum » Battlefield heroes 2 » Announcements » Battlefield Heroes'2
Page 2 of 2«12
Search:








 
Statistics Forum
Recent Posts Readable topic Top Users New User
  • [mod] Dedicated Servers
  • [community] make me a mod
  • Battlefield Heroes'42
  • so close on getting a chopper ...
  • Mods, Caught on Tape/Screensho...
  • [TUTORIAL] How to start moddin...
  • [TUTORIAL] How to make custom ...
  • Battlefield Heroes'42
  • My mods
  • how to add new buildings?
  • Apache_Thunder
  • McFluff
  • SgtColbert
  • Philly
  • Conorman
  • Dutchassasin
  • Mrtn
  • Solidsnail
  • wakamonkey
  • SwiftGreen
  • lenchik
  • karlosdelluka
  • gamervajiko
  • GANS1917
  • traimientayts
  • gergoforma1
  • mvja12013
  • taylormmocollege
  • Prevé
  • ansh12kumar
  • Based on the game Battlefield Heroes By Electronic Arts™ and DICE™ | By using this website you agree to our Tearms Of Use
    Some images are taken from JW Renders, check it outs it has some cool stuff. Some translations provided by uCause.esigned by CENTROARTS